top of page

MY FLAME

My Flame Lifestyle is gespecialiseerd in natuurlijke kaarsen gemaakt van biologische sojawas en RSPO* gecertificeerde palmwas. Deze speciale kaarsen walmen niet. De meest voorkomende kaarsen zijn van paraffine gemaakt dat vervaardigd is uit ruwe olie, een uitputbare bron welke ook slecht is voor de gezondheid.

Palmwaskaarsen daarentegen, zijn gemaakt van de vrucht van een palmboom. Behalve eventuele geur- en duurzame kleurstoffen, zijn er geen andere stoffen, zoals petroleum toegevoegd. De luxe palmwas kaarsen brengen verschillende voordelen met zich mee:

LANGERE BRANDTIJD: de palmwaskaarsen branden tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen.

HITTEBESTENDIG: de palmwaskaarsen smelten pas bij 58°Celsius. In de zomer zal de kaars niet of minder snel gaan inzakken of inbuigen, De kaars blijft dus netjes rechtop staan en branden recht naar beneden zonder te krullen.

GEEN ROET: muren en plafonds zijn veilig tegen roet. Dat betekent ook dat de kankerverwekkende stoffen die paraffine kaarsen veroorzaken achterwege blijven. Een huis vol met onze sfeervolle kaarsen is dus geen probleem en scheelt u heel wat schilderwerk

bottom of page