In 2016 ging een lang gekoesterde droom in vervulling. Samen met mijn vriendin Steinie Faro heb ik de stoute schoenen aangetrokken en zijn we samen 't Gasthuisje Interieur & Lifestyle begonnen. Na een leuke en intensieve opstartperiode ben ik, Denise van Beek, alleen verder gegaan.

De winkel is gevestigd in één van de sfeervolste straatjes van Kaatsheuvel, vlakbij de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen. De winkel was eerst een bakkerswinkel, wat nog te zien is aan de deurklink in de vorm van een krakeling.

Wij bieden een uitgebreide en wisselende collectie aan van o.a. stoere landelijke en industriële woonaccessoires, bijzondere kaarsen, krijtverf en heerlijke home & body producten. Met al ruim 17 jaar ervaring in raamdecoratie, bent u ook aan het juiste adres bij ons voor vouwgordijnen, inbetweens, overgordijnen, jaloezieën etc. bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Van kosteloos inmeten tot complete montage.

Dus: alles wat u nodig heeft om een sfeervol en gezellig (t)huis te creëren. Gaat het inrichten van uw woning niet helemaal vanzelf, dan kijk ik graag met u mee. 

Voor bijvoorbeeld cadeautjes en cadeaubonnen kunt u ook bij ons terecht. Daarnaast accepteren wij  VVV-bonnen en de VVV-cadeaukaart.

Alles wat we verkopen is met zorg door ons uitgezocht. We kopen geen grote partijen in en hebben dus een snel wisselende collectie. Daarnaast proberen we betaalbaar te zijn voor ieders portemonnee. Wij gaan voor veelzijdigheid en gezelligheid.

Kom gerust eens langs om te kijken. Ik heet u van harte welkom in mijn Gasthuisje!

Met lieve groet van Denise

Volg ons ook op Facebook en Instragram voor leuke acties en nieuwtjes!

OVER 'T GASTHUISJE

info@gasthuisje.nl | 0622998066

©2019 by 't Gasthuisje. Proudly created by Youandi van Wezenbeek