top of page

In 2016 ging een lang gekoesterde droom in vervulling. Samen met mijn vriendin Steinie Faro heb ik de stoute schoenen aangetrokken en zijn we samen 't Gasthuisje Interieur & Lifestyle begonnen in Kaatsheuvel. In 2018 ben ik, Denise van Beek, alleen verder gegaan.

Na 5 mooie jaren met een fysiek 'Gasthuisje', heb ik per 1 maart 2021 besloten om enkel online verder te gaan. Uiteraard kan ik ook op afspraak bij je langskomen met mooie accessoires. Zo zie je meteen of het ook bij je interieur past.

Wij bieden een uitgebreide en wisselende collectie van o.a. stoere landelijke en industriële woonaccessoires, krijtverf en heerlijke home & body producten. Dus: alles wat je nodig hebt om een sfeervol en gezellig (t)huis te creëren. Gaat het inrichten van je woning niet helemaal vanzelf, dan kijk ik graag met je mee. 

Voor bijvoorbeeld cadeautjes kun je ook bij ons terecht. Wij pakken het graag mooi voor je in. Daarnaast accepteren wij de de VVV-cadeaukaart.

Alles wat we verkopen is met zorg door ons uitgezocht. We kopen geen grote partijen in en hebben dus een snel wisselende collectie. Daarnaast proberen we betaalbaar te zijn voor ieders portemonnee. Wij gaan voor veelzijdigheid en gezelligheid.

Kijk ook eens bij ons op Facebook of Instagram en stuur me gerust een berichtje als je iets leuks ziet. Ik kom het graag persoonlijk bezorgen (in Kaatsheuvel en omstreken). Opsturen of ophalen is natuurlijk ook mogelijk.

Met lieve groet van Denise

20170708_205046 (2).jpg

OVER 'T GASTHUISJE

bottom of page